Dragnea îi răspunde lui Iohannis: ”Plângerea penală pentru înaltă trădare e pregătită. Nu îl suspendăm”

0

”Vreau să zic câteva lucruri despre întâlnirea de aseara de la Cotroceni. Un lucru grav e că la acea întâlnire mi-a pronunțat numele. A declarat că legile Justiției sunt făcute pentru mine, ca să scape Dragnea de pușcărie. Din fericire, majoritatea celor de acolo au respins astfel de purtare.

Unii dintre cei prezenți au hotărât să vorbească despre referendum. Ce să discute ei cu Iohannis despre referendum? Acesta e doar un truc. Mesajul a fost dur transmis către ÎCCJ. De aia susțin că n-am încredere că va fi un proces corect.

Nouă nu ne e frică de referendum. Noi n-am propus nimic, nicio secție separată de vot. Eu cred că lui trebuie să îi fie frică de referendum. Nu avem o strategie pentru acest referendum, noi vrem doar să respectăm programul de guvernare.”, a zis Liviu Dragnea.

Întrebat dacă are de gând Guvernul modificare legii referendum pentru secţii diferite, Dragnea a răspuns: “Nu am auzit-o pe doamna premier spunând aşa ceva şi nu se va modifica Legea referendumului prin OUG”.

„Habar nu aveţi ce întrebare va pune acest individ la referendum şi stăm să discutăm despre ce – un truc al unui om speriat, obsedat că partiduleţul lui va pierde alegerile europarlamentare, că va pierde prezidenţialele şi că va începe să dea socoteală pentru casele acelea. Totuşi ţara asta trebuie guvernată. Nu putem să discutăm mereu pe holuri despre referendumului lui Iohannis”, a acuzat liderul PSD.

Liderul PSD a vorbit și despre suspendarea lui Klaus Iohannis. Liviu Dragnea, spune clar: președintele Klaus Iohannis nu va fi suspendat din funcție.

“Eu nu comentez toate prostiile lui Iohannis, doar pe cele prin care calcă în picioare constituția. În rest, eu nu comentez.

Este un truc al unui om disperat, crizat, speriat că va pierde alegerile prezidențiale. Este disperat că partidulețul lui pierde alegerile și el nu va mai fi președinte și va începe să dea socoteală pentru casele furate, pentru dosarele penale.

Este aproape gata plângerea penală pentru înaltă trădare (…) Nimic nu este imposibil (întrebat fiind dacă va fi depusă înainte de alegeri n.r.).”

Iohannis trebuie să stea acolo în toată goliciunea lui. Oamenii trebuie să vadă că nu a făcut nimic  pentru țară. Nu se poate lăuda cu nicio realizare în afară de lene, vacanțe peste vacanțe și golf”, a declarat Liviu Dragnea.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here