DN67C TRANSALPINA ÎNCHIS

0

Circulaţia rutieră pe DN 67C Transalpina va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule, între Rânca şi Obârşia Lotrului, începând de luni, ora 18,00, ca urmare a codului portocaliu emis de meteorologi pentru zona de nord a judeţului Gorj.
Potrivit unui comunicat de presă al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulaţia pe tronsonul kilometric 34+500 – 59+800 va fi închisă ca urmare a avertizării meteorologice emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu data de 23 octombrie 2017, ora 16:00, circulația rutieră pe DN 67C Transalpina va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule, între Rânca și Obârșia Lotrului, pe tronsonul kilometric 34+500 – 59+800, ca urmare a avertizării meteorologice emisă de Administrația Națională de Meteorologie.
Având în vedere codul portocaliu emis ce anunță căderi de zăpadă și viscol, CNAIR a luat decizia închiderii circulației pe acest sector de drum, până la îmbunătățirea condițiilor meteorologice.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here