Diplomele, înmânate de primarul Tiberiu Iacob – Ridzi pentru pensionarii au absolvit cursurile de engleză

0

Prima rundă de cursuri de Limba Engleză, organizate gratuit de Primăria Petroșani pentru pensionari, s-a dovedit a fi un succes, astfel că acum alți aproximativ 20 de seniori au avut această șansă în cea de a doua serie.

Iar vineri au primit și diplomele de absolvire a cursurilor, înmânate chiar de primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.

”Vă mulțumesc de participare la cursul de engleză. Sper să vă fie de mare folos acest curs și nu am uitat de promisiunea pe care am făcut-o legat de cursuri de folosire a telefoanelor mobile și a calculatorului. Nu am găsit încă un lector, dar sper ca în scurt timp să găsim și să mergem tot așa ca și cu engleza, o inițiere. Felicitări dvs. pentru că vă doriți să fiți activi și să vă perfecționați, ceea ce este un lucru foarte bun”, le-a spus primarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob – Ridzi, celor aproximativ 20 de absolvenți ai cursului de engleză.

Numai cuvinte de laudă a avut și îndrumătorul lor, Oana Stanciu, angajată a Primăriei Petroșani.

”Am avut o grupă foarte faină, cu oameni grozavi, au venit motivați, timorați la început dar și-au dat drumul. Cum spunea unul dintre cursanții mei dragi, au legat și prietenii și între mine și ei, și ei unii cu ceilalți. E clar că ne vom revedea și din ceea ce am încercat eu să le predau, cu siguranță că măcar o mică parte le va fi de ajutor”.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here