Criminala de la metrou, condamnată definitiv la închisoare pe viaţă!

0

Magdalena Şerban, femeia care a ucis-o pe Alina Ciucu aruncând-o în faţa metroului, în stația Dristor, în 2017, şi a încercat să ucidă o alta în acelaşi mod, a fost condamnată definitiv marţi de Curtea de Apel Bucureşti la închisoare pe viaţă.

“În temeiul art.421 alin(1) pct.2 lit.a). Cod procedură penală admite apelul declarat de inculpata Şerban Magdalena împotriva sentinţei penale nr.2218 din data de 26.10.2018 pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia I Penală.
Desfiinţează, în parte, sentinţa penală atacată şi rejudecând, în fond: Descontopeşte pedeapsele, complementară şi accesorie, rezultante şi repune în individualitatea lor pedepsele componente. Înlătură pedeapsa complementară şi accesorie constând în interzicerea exerciţiului drepturilor de a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme şi de a părăsi teritoriul României, prevăzute de art.66 alin(1) lit. h şi j Cod penal.

În temeiul art. 397 rap. la art. 19 Cod procedură penală respinge, ca nefondată, acţiunea civilă exercitată de partea civilă …. Menţine celelalte dispoziţii. În temeiul art.424 alin(3) Cod procedură penală deduce din pedeapsa principală rezultantă timpul reţinerii şi arestării preventive de la13.12.2017 la zi.

În temeiul art.275 alin (3) Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina statului. Onorariul parţial cuvenit apărătorului desemnat din oficiu pentru apelanta inculpată, în cuantum de 65 lei, se suportă din fondul Ministerului Justiţiei”, se arată în decizia defitivă pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti, în 12 martie 2019.

În 26 octombrie, Tribunalul Bucureşti a decis condamnarea pe viață a Magdalenei Șerban, obligând-o să urmeze un tratament medical până la însănătoşire sau până la obținerea unei ameliorari care să înlăture starea de pericol în condițiile art.109 alin 3 Cod penal.

Decizia instanţei nu a fost una definitivă, putând fi atacată cu apel în termen de zece zile de la comunicare. Ceea ce Magdalena Şerban a şi făcut.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here