Craiova: Arestat preventiv pentru trafic de persoane şi tentativă de omor

0

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Craiova și procurorii D.I.I.C.O.T. au depistat un bărbat care ar fi exploatat sexual o tânără și ar fi încercat să o omoare, lovind-o în mod intenţionat cu autoturismul. Cel în cauză a fost arestat.

 
Un tânăr de 22 de ani din Craiova a fost reţinut joi de poliţişti, fiind acuzat că ar fi exploatat sexual o tânără de aceeaşi vârstă din judeţul Dolj, pe care ulterior ar fi încercat să o omoare.
Potrivit IPJ Dolj, bărbatul a fost depistat de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova, care au stabilit că acesta, din luna octombrie 2017 şi până în prezent, ar fi racolat-o şi exploatat sexual în mai multe localităţi din ţară pe tânăra de 22 de ani.
De asemenea, în ziua de 21 aprilie, după ce fata a refuzat să mai practice prostituţia, bărbatul ar lovit-o în mod intenţionat cu autoturismul pe care îl conducea, în timp ce tânăra se afla în afara carosabilului, ulterior cel în cauză părăsind locul accidentului.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here