Constanța: Un bărbat de 55 de ani este cercetat pentru poligamie. Câte neveste are?

6

Un bărbat de 55 de ani este cercetat pentru poligamie. S-a însurat de trei ori. Însă, la fiecare nou mariaj ar fi uitat să treacă pe la judecător sau notar pentru a semna şi actele de divorţ cu precedenta consoartă.

Cazul a fost descoperit după ce prima soţie a mers să-şi schimbe buletinul. A declarat autorităţilor că este căsătorită. Nu mică i-a fost însă supriza când în baza de date de la evidenţa populaţiei bărbatul indicat de aceasta apărea deja ca fiind însurat cu alte două femei.
Bărbatul, în vârstă acum de 55 de ani, riscă o pedeapsă cu închisoare de până la doi ani după ce procurorii l-au acuzat de poligamie.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

6 COMENTARII

  1. Asta inseamna ca autoritatile nu isi fac datoria …..domni sau doamnele care au cerut actele Pentru casatorie unde au fost? Inseamna ca nu sint persoane competente sa faca serviciul respectiv….sint rude cu primari care nu au nimic de a face cu postul unde lucreaza ……complimente per bicrotatia care o avem de c……t ….

  2. Asta inseamna ca autoritatile nu isi fac datoria …..domni sau doamnele care au cerut actele Pentru casatorie unde au fost? Inseamna ca nu sint persoane competente sa faca serviciul respectiv….sint rude cu primari care nu au nimic de a face cu postul unde lucreaza ……complimente per bicrotatia care o avem de c……t ….

  3. Asta inseamna ca autoritatile nu isi fac datoria …..domni sau doamnele care au cerut actele Pentru casatorie unde au fost? Inseamna ca nu sint persoane competente sa faca serviciul respectiv….sint rude cu primari care nu au nimic de a face cu postul unde lucreaza ……complimente per bicrotatia care o avem de c……t ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here