Constanța. Două persoane au murit după ce s-au izbit în garajul ISU Dobrogea

0

Două persoane au murit în urma unui accident rutier ce a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în centrul oraşului Constanţa, autoturismul în care se aflau izbindu-se de clădirea garajului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, de pe strada Mircea cel Bătrân.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriţă, din constatările făcute la faţa locului a reieşit că două autovehicule au intrat în coliziune, pe fondul neasigurării corespunzătoare şi neacordării de prioritate în intersecţie, după care unul dintre ele a doborât un stâlp de iluminat stradal, din beton armat şi a ricoşat într-o maşină de pe marginea drumului şi, apoi, în clădirea garajului ISU.
“Militarii au intervenit cu promptitudine. Şoferul din autoturismul Audi Q5 a fost rănit uşor, pe când cele două persoane din turismul Ford, un bărbat şi o femeie, au fost grav răniţi, cadrele medicale sosite la faţa locului aplicându-le manevre de resuscitare”, a declarat Chiriţă.
Ulterior, cele două persoane grav rănite, cărora iniţial li s-au aplicat manevre de resuscitare la faţa locului, au decedat.

Sursă: Agerpres

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here