Comunicat de presă al deputatului PSD Laurenţiu Nistor

0

Organizația Județeană a Partidului Social Democrat Hunedoara consideră că nu există niciun motiv pentru schimbări la nivelul conducerii partidului.
Avem un Guvern performant, tocmai pentru că este susținut de un partid care își face treaba, în baza unui program de guvernare foarte competitiv. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost ales direct de către colegii noștri. Nu trebuie să uităm faptul că, tocmai sub această conducere, a lui Liviu Dragnea, PSD a obținut cele mai bune rezultate electorale in istoria recentă a partidului.
Un rezultat electoral care ne-a permis să putem pune în aplicare un program de guvernare cu performanțe economice remarcabile și creșteri consistente ale bunăstării generale. Acest Guvern, susținut de PSD, sub conducerea lui Liviu Dragnea, a adus o creștere de 14% a salariului mediu în prima jumătate a acestui an, a determinat înființarea a aproape 90 000 de noi locuri de muncă, a adus șomajul la cea mai scăzută cotă istorică și a determinat investiții străine directe cu 30% mai mari decât anul trecut – 2,19 vs 1,69 miliarde de euro.
PSD are de dus la bun sfârșit un program de guvernare care a promis mai mulți români în clasa de mijloc. Pentru ca acest lucru să se întâmple este nevoie de unitate și consecvență, acestea fiind în fapt garanția consolidării unui partid, dar și garanția asigurării unui climat stabil pentru România.
Ecaterina Andronescu a fost un om de partid, un om care a susținut mereu unitatea și stabilitatea. Dar așa cum ne-am obișnuit, PSD este un partid mare, cu orgolii pe măsură, iar astfel de evenimente, cum este și scrisoarea doamnei senator, sunt inevitabile la acest nivel.
Considerăm că numai împreună putem găsi cele mai bune soluții și că în acest moment orice schimbare la nivelul partidului destabilizează guvernarea. O guvernare eficientă, care trebuie lăsată să își ducă la bun sfârșit proiectele.
 
Deputat Laurențiu Nistor, președintele Organizației Județeane PSD Hunedoara

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here