COLET CU 2 KILOGRAME DE CANNABIS RIDICAT ÎN URMA UNUI FLAGRANT

0

Polițiștii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, sub coorodonarea D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au destructurat o grupare infracțională, specializată în trafic internațional de droguri de risc. În urma unui flagrant și a unei percheziții efectuate la locuința a doi bănuiți, au fost ridicate peste 2 kilograme de cannabis.
Începând cu luna septembrie a acestui an, au fost demarate investigațiile privind o grupare infracțională ce acționa în Capitală, ai cărei membri sunt bănuiți că ar fi adus din Spania droguri de risc, disimulate în diverse obiecte, prin intermediul unor firme de curierat.
La data de 16 noiembrie a.c., polițiștii antidrog au prins în flagrant delict doi bărbați, de 19 și 40 de ani, imediat după ce au ridicat un colet de la o firmă de curierat, din București, în care erau disimulate 2 kilograme de cannabis.
Ulterior, au descins la locuința celor în cauză, de unde au mai ridicat două telefoane mobile și cartele SIM, 20 de grame de cannabis, 2 ml GHB și 5 comprimate XTC.
Cei doi au fost prezentați procurorului D.I.I.C.OT., urmând a fi dispuse măsurile legale, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here