Circuit internațional de longboard în Pasul Vâlcan

0
Concurenți din mai multe colțuri ale lumii se vor întrece pe Drumul Județean 664, în Pasul Vâlcan, într-o competiție internațională de longboard. Concursul este organizat de
DEVAstation Longboard Crew, Asociatia A.C.T.I.V. Hunedoara, Primăria Vulcan și Consiliul Județean Hunedoara pe parcursul a patru zile, perioadă în care circulația pe drumul spre stațiune va fi închisă între anumite ore ale zilei. ”Evenimentul va aduce în stațiunea Pasul Vâlcan participanți din mai multe țări dar și din afara Europei și vor avea la dispoziție intreg drumul ce urcă spre stațiune, pentru coborâri de peste 90km/h pe longboard.
Accesul în stațiune se face cu gondola iar spectatorii sunt așteptați în zonele delimitate de organizatori de la începutul traseului. La acest eveniment va fi prezent președintele Federației Internaționale de Downhill în vederea adăugării traseului în circuitul etapelor de Cupă Mondială din întreaga lume, începând din anul 2018”, declară viceprimarul municipiului Vulcan, Cristian Merișanu. Competiția se derulează începând cu data de 27 august a.c., urmând să se încheie în penultima zi a lunii august. Cu o istorie de aproape 50 de ani, inspirat din surf, longboardul a devenit popular în rândul iubitorilor de sporturi extreme în anii 90 și s-a dezvoltat constant devenind o atracție pentru tineri.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here