Ciobanul criminal din Retezat-trimis în judecată pentru omor

0
Mihai Obreja este acuzat că și-a ucis un rival cu bâta, în Retezat, în urma unui conflict pornit de la împărțirea locurilor de pășunat.
 
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au finalizat dosarul de omor în care este suspect un cioban din zona Moldovei, angajat la o stână din Retezat. Individul a fost trimis în judecată pentru omor și dacă va fi găsit vinovat riscă ani grei de închisoare. Mihai Obreja se află în arest preventiv încă din luna iunie, imediat după ce a comis orbila faptă, iar judecătorii Tribunalului Hunedoara i-au prelungit șederea în spatele gratiilor cu încă 30 de zile.
Reamintim că două tabere formate din cinci ciobani s-au bătut crunt în vârful Retezatului, în luna iunie a.c., după ce s-au întâlnit în munte. Între păstori a avut loc un schimb de replici care a culminat cu o bătaie generală. Oierii s-au bătut cu pumnii, bâte și bolovani până au căzut lați. Doi dintre ciobani au avut multiple leziuni la cap, față, corp și fracturi, iar al treilea a fost rănit ușor la cap și față. Ciobanul ucis de Obreja a fost lovit în moalele capului cu o bâtă, lovitura fiind atât de puternică încât a murit pe loc. Agresorul lucra de mai mulți ani la stânele din județul Hunedoara și a mai fost implicat și în alte dispute cu alți păstori.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here