CETĂȚEAN TURC URMĂRIT INTERNAȚIONAL, DEPISTAT DE POLIȚIȘTII ROMANI

0

Polițiștii din Constanța, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliției Române, au depistat un cetățean turc, dat în urmărire internațională de autoritățile din Germania, pentru trafic de migranți.
 
La data de 17 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au depistat un bărbat, de 42 de ani, cetățean turc, care era urmărit internațional.
 
Pe numele acestuia, autoritățile germane au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracțiunii de trafic de migranți, pe teritoriul Germaniei.
Pentru depistarea lui, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.
Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, ulterior, Curtea de Apel Constanța dispunând arestarea preventivă, pentru 15 zile.
Până la demararea procedurilor în vederea predării către autorităţile germane, cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here