Ce fac polițiștii din Lupeni în timpul programului, pe banii noștri? – VIDEO

114

Plătiți de stat să facă glume, să se filmeze și apoi să se laude cu faptele lor de ”vitejie”. Limbajul licențios nu face deloc cinste unor oameni în uniformă și nu-l comentăm. Îi lăsăm pe superiorii indivizilor să decidă dacă așa se vorbește într-o instituție a statului de o importanță crucială cum este cea a poliției. Totul se întâmplă în sediul Poliției Lupeni, într-o incintă considerată securizată, sau cu alte cuvinte ”seiful” în care stau arme și documente importante. În loc să fie preocupați de misiunile lor, mai mulți agenți de poliție fac glume în camera ofițerului de serviciu, cel care trebuie să știe tot ce mișcă în instituție. Unul dintre polițiștii a capturat un porumbel și apoi își sperie colegii cu el, totul fiind filmat. Chiar dacă pare o glumă nevinovată și toți am fi tentați să o luăm ca atare, situația este totuși mai gravă decât pare.

În incinta în cauză nu prea ar avea ce să caute persoane străine, iar polițiștii la momentul acela erau asimilați unor persoane străine chiar dacă erau în uniformă. Apoi, foarte important este și faptul că s-a făcut o filmare neautorizată într-o incintă cu grad de securitate sporit, într-o încăpere în care se depun arme sau chiar unele documente secrete.
Rămâne de văzut dacă și IGPR-ul va gusta glumița polișțiștilor lupeneni, dar mai important dacă șefii IPJ Hunedoara vor considera că s-au încălcat reglementările. De altfel reacția IPJ Hunedoara este una care nu face lumină,însă trebuie să precizăm că a fost obținută înainte de difuzarea filmului în spațiul public. Din acest motiv așteptăm eventuale precizări ale IPJ Hunedoara, după ce și conducerea instituției va analiza situația în cauză.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

114 COMENTARII

 1. Locuiesc in Municipiul Vulcan, de nevoie, trec des prin Municipiul Lupeni, va rog, terminati cu denigrarea! Sunt o persoana fizica, simpla, fara ,,pile”, totdeauna am avut parte de decenta, profesionalism si respect in trafic. Acesti oameni, isi fac doar meseria, exemplar! Stiu ce spun! Eu, am fost testata, desi femeie, de nenumarate ori! Ii felicit!

 2. Locuiesc in Municipiul Vulcan, de nevoie, trec des prin Municipiul Lupeni, va rog, terminati cu denigrarea! Sunt o persoana fizica, simpla, fara ,,pile”, totdeauna am avut parte de decenta, profesionalism si respect in trafic. Acesti oameni, isi fac doar meseria, exemplar! Stiu ce spun! Eu, am fost testata, desi femeie, de nenumarate ori! Ii felicit!

 3. Locuiesc in Municipiul Vulcan, de nevoie, trec des prin Municipiul Lupeni, va rog, terminati cu denigrarea! Sunt o persoana fizica, simpla, fara ,,pile”, totdeauna am avut parte de decenta, profesionalism si respect in trafic. Acesti oameni, isi fac doar meseria, exemplar! Stiu ce spun! Eu, am fost testata, desi femeie, de nenumarate ori! Ii felicit!

 4. La I.P.J. Hunedoara este o stare de spirit precara si daca nu ma insel aceeasi stare este si la Politia Lupeni! Dar cu asemenea postari se ajunge la derizoriu. Stimati colegi, nu mai faceti glume copilaresti, pe care le mai si postati pe fb! Acestea denota anumite frustrari care se transforma in penibil!

 5. La I.P.J. Hunedoara este o stare de spirit precara si daca nu ma insel aceeasi stare este si la Politia Lupeni! Dar cu asemenea postari se ajunge la derizoriu. Stimati colegi, nu mai faceti glume copilaresti, pe care le mai si postati pe fb! Acestea denota anumite frustrari care se transforma in penibil!

 6. La I.P.J. Hunedoara este o stare de spirit precara si daca nu ma insel aceeasi stare este si la Politia Lupeni! Dar cu asemenea postari se ajunge la derizoriu. Stimati colegi, nu mai faceti glume copilaresti, pe care le mai si postati pe fb! Acestea denota anumite frustrari care se transforma in penibil!

 7. in orice institutie cand subordonatii fac tot felul de mizerii sunt de vina SEFII deoarece ei sunt cei care decid si nu subordonatii !……..stiti ce vor raspunde sefii ?…nu sunt vinovati , nu au incalcat nici un regulament etc etc pt ca in politie si in toate institutiile INCOMPETENTE ale statului se practica CARDASIA !….nu de multa vreme am depus la IPJ HD o sesizare cum politia din comuna mea nu ia masuri impotriva unui cetatean care timp de 2 ani ma amenintat in toate felurile de cate ori ma intalnea !….MILITIENII din comuna nu au luat nici cea mai mica masuraca sa nu ma mai ameninte si ca sa nu ma mai hartuiasca !…..stiti care a fost raspunsul celor de la IPJ ?….nu sunt dovezi , nu sunt vinovati , nu sunt camere prin zona si ca totul este ok !….oameni buni , va dati seama cine ne ofera “protectie” pe salarii uriase si nu au nici raspundere nici riscuri dar au tot felul de avantaje !….cum sa ai siguranta cu asemenea persoane cand seful de post din comuna mea a facut scoala de MILITIE prin anii 82 si a fost ORGAN de REPRESIUNE care are aceleasi conceptii staliniste doar ca se numeste cica “politist”….auzi la ei “politist” care a facut scoala de MILITIE !…ce pot invata cei tineri de la asemenea GUNOAIE care toata viata lor au practicat CERSETORIA umbland colo si colo ba dupa carne la privatizati ba dupa una ba dupa alta si sunt obisnuiti cu “SA TRAITI SEFU”… ei traiesc tot in anii aceia cant primarul , popa si seful de post sunt dumnezei ! ….asta-i “politia” platita pe salarii uriase sa avem noi “siguranta”….daca nu le place si le este greu sau sunt slab platiti sa mearga la cules de capsuni si castraveti in Spania !….SEFII SUNT VINOVATII SI INCOMPETENTII PT TOT CE SE INTAMPLA !…..SEFII SUSTIN SI CARDASIA !….

  • GIGI Contra mai nemernicule ei nu au dat nici o avertizare iar declaratii de la martori au luat doar dupa un an cu toate ca martorii sunt la 300 de m de postul de politie iar militienii in fiecare zi trec pe acolo si merg la cafea in zona !…cum pizda matii sa fie probe daca nu ii intereseaza ?… imi spui tu mie mai JIGODIE cine sunt militienii din Romania ?….de aceea li se spune Garcea ?….date-n ma-ta de GUNOI imi spui tu mie cum isi fac treaba de corect !…MARS !….

  • George-Cristian Popa nu prostule !reclamagiu sunt cei care au treaba cu persoane care nu le-au facut nimic nu cel care reclama o persoana care te ameninta sau o persoana care nu isi face datoria fata de tn dar tu fiind un DOBITOC nu stii sa faci diferenta intre infosmator si o persoana care reclama unele abuzuri !…tu cum procedezi prostule ?… iti faci singur dreptate !…daca esti prost de ce te bagi in seama ?

  • George-Cristian Popa …cum mai GUNOIULE spui ca eu recurg la jigniri cand tu ma faci reclamagiu din cauza ca am probleme cu GUNOAIE ca si tn iar MILITIENII nu isi fac datoria fata de mn ca si cetatean !….daca pe tn te ameninta cnv tu ce faci BOLNAVULE MINTAL ?….nu trebuie sa apelezi la institutiile statului nemernicule care vii si incepi sa jignesti dar nu vrei sa fii jignit !….comenteaza si tu GUNOIULE acolo la subiect nu te lua de persoanele care comenteaza si isi spun problemele si parerea !….

  • Explicațiile tale sunt evazive, lipsite de argumente. Despre ce “avertizare” vorbești? Poliția nu dă avertizăti meteorologice. Spui că au luat declarații de la martori. Înseamnă că martorii nu au confirmat că ai fost amenințat. Deci, nu există probe că ai fost amenințat, tolomacule. Mai mult de atât ce mai vrei?

  • GIGI Contra pt ca GUNOAIELE de militieni cheama dupa un an martorii tolomacule !…intr-o comuna unde militienii nu au atatea probleme cand am fost amenintat in plina strada de ce in cateva zile nu au fost chemati martoriii dupa ce am depus sesizarea, tolomacule !?….doar pt ca este prieten cu primarul cel care m-a amenintat , tolomacule !?…daca cnv te ameninta si martorii unii de frica spun ca nu au vazut MILITIA ce ar trebuii sa faca daca ei vad ca eu tot depun sesizari , tolomacule sau crezi ca eu le depun doar ca sa ma aflu in treaba , tolomacule !?….cand seful de post a facut scoala de MILITIE in anii 82 , si a practicat CERSETORIA prin comuna ce pretentii ai de la asemenea GUNOI m tolomacule !?….il vezi pe acest GUNOI COMUNIST sa fie in slujba cetatenilor Tolomacule !?….tu imi spui mie ce MIZERII sunt in MILITIE si ce comportament au si ce fac unii , tolomacule !?….

  • Trebuie să înțelegi că toate susținerile tale trebuiesc dovedite. Degeaba faci gălăgie pe facebook. Poți sesiza DNA în cazul ăsta, dar dacă nu se poate proba ceea ce tu mănânci căcat acolo, o să mori prost. Și DNA o sa-ti trimita acelasi raspuns, ca nu sunt probe.

  • GIGI Contra domnule , eu te inteleg ce vrei sa spui dar sunt revoltat pe GUNOIUL asta de MILITIAN pt ca il cunosc de 35 de ani si stiu ce JIGODIE si cum procedeaza in stilul lui de ORGAN de REPRESIUNE ! ….politistu trebuie sa fie neutru nu sa favorizeze sau sa dea sfaturi martorilor cum sa procedeze si cum sa declare !….mai sunt revoltat pe sefii inspectoratului HD ca nu i-au luat de urechi sa ii verifice de la prima sesizare la cat timp au luat declaratie de la martori si de ce dupa un an cand se putea lua declaratii in 1-2 saptamanii !…ce mai stiu acei martori dupa 1 an plus ca au fost si influentati sa minta ca nu au auzit cu toate ca erau la 2-3 m si se uitau cum ma ameninta !….in IN Politia Romana SE PRACTICA CARDASIA si CERSETORIA inca de catre unii de aceea este atata dezordine in acesta institutie !…am stat 4 ani in America dar am toata stima pt adevaratii politisti americani care impun respect dar ofera in aceeasi masura pt ca nu se injosesc la gainarii si mizerii ca si FOSILELE de militieni care sunt o cangrena in Politia Romana !,,,,din cauza ca sunt multe MIZERII in aceasta institutie , politistii nu au fost dotati cu aparatura audio-video pt ca atunci s-ar vedea clar cine ofera protectie cetatenilor !….95 % din incidente sunt din cauza ca politistii sunt cei care fac abuzuri si nu respecta legile !…in IPJ Hunedoara sefii sunt INCOMPETENTI pt toate mizeriile subordonatilor si in celelalte judete este acelasi lucru , SEFII sunt VINOVATII !…..

 8. in orice institutie cand subordonatii fac tot felul de mizerii sunt de vina SEFII deoarece ei sunt cei care decid si nu subordonatii !……..stiti ce vor raspunde sefii ?…nu sunt vinovati , nu au incalcat nici un regulament etc etc pt ca in politie si in toate institutiile INCOMPETENTE ale statului se practica CARDASIA !….nu de multa vreme am depus la IPJ HD o sesizare cum politia din comuna mea nu ia masuri impotriva unui cetatean care timp de 2 ani ma amenintat in toate felurile de cate ori ma intalnea !….MILITIENII din comuna nu au luat nici cea mai mica masuraca sa nu ma mai ameninte si ca sa nu ma mai hartuiasca !…..stiti care a fost raspunsul celor de la IPJ ?….nu sunt dovezi , nu sunt vinovati , nu sunt camere prin zona si ca totul este ok !….oameni buni , va dati seama cine ne ofera “protectie” pe salarii uriase si nu au nici raspundere nici riscuri dar au tot felul de avantaje !….cum sa ai siguranta cu asemenea persoane cand seful de post din comuna mea a facut scoala de MILITIE prin anii 82 si a fost ORGAN de REPRESIUNE care are aceleasi conceptii staliniste doar ca se numeste cica “politist”….auzi la ei “politist” care a facut scoala de MILITIE !…ce pot invata cei tineri de la asemenea GUNOAIE care toata viata lor au practicat CERSETORIA umbland colo si colo ba dupa carne la privatizati ba dupa una ba dupa alta si sunt obisnuiti cu “SA TRAITI SEFU”… ei traiesc tot in anii aceia cant primarul , popa si seful de post sunt dumnezei ! ….asta-i “politia” platita pe salarii uriase sa avem noi “siguranta”….daca nu le place si le este greu sau sunt slab platiti sa mearga la cules de capsuni si castraveti in Spania !….SEFII SUNT VINOVATII SI INCOMPETENTII PT TOT CE SE INTAMPLA !…..SEFII SUSTIN SI CARDASIA !….

  • GIGI Contra mai nemernicule ei nu au dat nici o avertizare iar declaratii de la martori au luat doar dupa un an cu toate ca martorii sunt la 300 de m de postul de politie iar militienii in fiecare zi trec pe acolo si merg la cafea in zona !…cum pizda matii sa fie probe daca nu ii intereseaza ?… imi spui tu mie mai JIGODIE cine sunt militienii din Romania ?….de aceea li se spune Garcea ?….date-n ma-ta de GUNOI imi spui tu mie cum isi fac treaba de corect !…MARS !….

  • George-Cristian Popa nu prostule !reclamagiu sunt cei care au treaba cu persoane care nu le-au facut nimic nu cel care reclama o persoana care te ameninta sau o persoana care nu isi face datoria fata de tn dar tu fiind un DOBITOC nu stii sa faci diferenta intre infosmator si o persoana care reclama unele abuzuri !…tu cum procedezi prostule ?… iti faci singur dreptate !…daca esti prost de ce te bagi in seama ?

  • George-Cristian Popa …cum mai GUNOIULE spui ca eu recurg la jigniri cand tu ma faci reclamagiu din cauza ca am probleme cu GUNOAIE ca si tn iar MILITIENII nu isi fac datoria fata de mn ca si cetatean !….daca pe tn te ameninta cnv tu ce faci BOLNAVULE MINTAL ?….nu trebuie sa apelezi la institutiile statului nemernicule care vii si incepi sa jignesti dar nu vrei sa fii jignit !….comenteaza si tu GUNOIULE acolo la subiect nu te lua de persoanele care comenteaza si isi spun problemele si parerea !….

  • Explicațiile tale sunt evazive, lipsite de argumente. Despre ce “avertizare” vorbești? Poliția nu dă avertizăti meteorologice. Spui că au luat declarații de la martori. Înseamnă că martorii nu au confirmat că ai fost amenințat. Deci, nu există probe că ai fost amenințat, tolomacule. Mai mult de atât ce mai vrei?

  • GIGI Contra pt ca GUNOAIELE de militieni cheama dupa un an martorii tolomacule !…intr-o comuna unde militienii nu au atatea probleme cand am fost amenintat in plina strada de ce in cateva zile nu au fost chemati martoriii dupa ce am depus sesizarea, tolomacule !?….doar pt ca este prieten cu primarul cel care m-a amenintat , tolomacule !?…daca cnv te ameninta si martorii unii de frica spun ca nu au vazut MILITIA ce ar trebuii sa faca daca ei vad ca eu tot depun sesizari , tolomacule sau crezi ca eu le depun doar ca sa ma aflu in treaba , tolomacule !?….cand seful de post a facut scoala de MILITIE in anii 82 , si a practicat CERSETORIA prin comuna ce pretentii ai de la asemenea GUNOI m tolomacule !?….il vezi pe acest GUNOI COMUNIST sa fie in slujba cetatenilor Tolomacule !?….tu imi spui mie ce MIZERII sunt in MILITIE si ce comportament au si ce fac unii , tolomacule !?….

  • Trebuie să înțelegi că toate susținerile tale trebuiesc dovedite. Degeaba faci gălăgie pe facebook. Poți sesiza DNA în cazul ăsta, dar dacă nu se poate proba ceea ce tu mănânci căcat acolo, o să mori prost. Și DNA o sa-ti trimita acelasi raspuns, ca nu sunt probe.

  • GIGI Contra domnule , eu te inteleg ce vrei sa spui dar sunt revoltat pe GUNOIUL asta de MILITIAN pt ca il cunosc de 35 de ani si stiu ce JIGODIE si cum procedeaza in stilul lui de ORGAN de REPRESIUNE ! ….politistu trebuie sa fie neutru nu sa favorizeze sau sa dea sfaturi martorilor cum sa procedeze si cum sa declare !….mai sunt revoltat pe sefii inspectoratului HD ca nu i-au luat de urechi sa ii verifice de la prima sesizare la cat timp au luat declaratie de la martori si de ce dupa un an cand se putea lua declaratii in 1-2 saptamanii !…ce mai stiu acei martori dupa 1 an plus ca au fost si influentati sa minta ca nu au auzit cu toate ca erau la 2-3 m si se uitau cum ma ameninta !….in IN Politia Romana SE PRACTICA CARDASIA si CERSETORIA inca de catre unii de aceea este atata dezordine in acesta institutie !…am stat 4 ani in America dar am toata stima pt adevaratii politisti americani care impun respect dar ofera in aceeasi masura pt ca nu se injosesc la gainarii si mizerii ca si FOSILELE de militieni care sunt o cangrena in Politia Romana !,,,,din cauza ca sunt multe MIZERII in aceasta institutie , politistii nu au fost dotati cu aparatura audio-video pt ca atunci s-ar vedea clar cine ofera protectie cetatenilor !….95 % din incidente sunt din cauza ca politistii sunt cei care fac abuzuri si nu respecta legile !…in IPJ Hunedoara sefii sunt INCOMPETENTI pt toate mizeriile subordonatilor si in celelalte judete este acelasi lucru , SEFII sunt VINOVATII !…..

 9. in orice institutie cand subordonatii fac tot felul de mizerii sunt de vina SEFII deoarece ei sunt cei care decid si nu subordonatii !……..stiti ce vor raspunde sefii ?…nu sunt vinovati , nu au incalcat nici un regulament etc etc pt ca in politie si in toate institutiile INCOMPETENTE ale statului se practica CARDASIA !….nu de multa vreme am depus la IPJ HD o sesizare cum politia din comuna mea nu ia masuri impotriva unui cetatean care timp de 2 ani ma amenintat in toate felurile de cate ori ma intalnea !….MILITIENII din comuna nu au luat nici cea mai mica masuraca sa nu ma mai ameninte si ca sa nu ma mai hartuiasca !…..stiti care a fost raspunsul celor de la IPJ ?….nu sunt dovezi , nu sunt vinovati , nu sunt camere prin zona si ca totul este ok !….oameni buni , va dati seama cine ne ofera “protectie” pe salarii uriase si nu au nici raspundere nici riscuri dar au tot felul de avantaje !….cum sa ai siguranta cu asemenea persoane cand seful de post din comuna mea a facut scoala de MILITIE prin anii 82 si a fost ORGAN de REPRESIUNE care are aceleasi conceptii staliniste doar ca se numeste cica “politist”….auzi la ei “politist” care a facut scoala de MILITIE !…ce pot invata cei tineri de la asemenea GUNOAIE care toata viata lor au practicat CERSETORIA umbland colo si colo ba dupa carne la privatizati ba dupa una ba dupa alta si sunt obisnuiti cu “SA TRAITI SEFU”… ei traiesc tot in anii aceia cant primarul , popa si seful de post sunt dumnezei ! ….asta-i “politia” platita pe salarii uriase sa avem noi “siguranta”….daca nu le place si le este greu sau sunt slab platiti sa mearga la cules de capsuni si castraveti in Spania !….SEFII SUNT VINOVATII SI INCOMPETENTII PT TOT CE SE INTAMPLA !…..SEFII SUSTIN SI CARDASIA !….

  • GIGI Contra mai nemernicule ei nu au dat nici o avertizare iar declaratii de la martori au luat doar dupa un an cu toate ca martorii sunt la 300 de m de postul de politie iar militienii in fiecare zi trec pe acolo si merg la cafea in zona !…cum pizda matii sa fie probe daca nu ii intereseaza ?… imi spui tu mie mai JIGODIE cine sunt militienii din Romania ?….de aceea li se spune Garcea ?….date-n ma-ta de GUNOI imi spui tu mie cum isi fac treaba de corect !…MARS !….

  • George-Cristian Popa nu prostule !reclamagiu sunt cei care au treaba cu persoane care nu le-au facut nimic nu cel care reclama o persoana care te ameninta sau o persoana care nu isi face datoria fata de tn dar tu fiind un DOBITOC nu stii sa faci diferenta intre infosmator si o persoana care reclama unele abuzuri !…tu cum procedezi prostule ?… iti faci singur dreptate !…daca esti prost de ce te bagi in seama ?

  • George-Cristian Popa …cum mai GUNOIULE spui ca eu recurg la jigniri cand tu ma faci reclamagiu din cauza ca am probleme cu GUNOAIE ca si tn iar MILITIENII nu isi fac datoria fata de mn ca si cetatean !….daca pe tn te ameninta cnv tu ce faci BOLNAVULE MINTAL ?….nu trebuie sa apelezi la institutiile statului nemernicule care vii si incepi sa jignesti dar nu vrei sa fii jignit !….comenteaza si tu GUNOIULE acolo la subiect nu te lua de persoanele care comenteaza si isi spun problemele si parerea !….

  • Explicațiile tale sunt evazive, lipsite de argumente. Despre ce “avertizare” vorbești? Poliția nu dă avertizăti meteorologice. Spui că au luat declarații de la martori. Înseamnă că martorii nu au confirmat că ai fost amenințat. Deci, nu există probe că ai fost amenințat, tolomacule. Mai mult de atât ce mai vrei?

  • GIGI Contra pt ca GUNOAIELE de militieni cheama dupa un an martorii tolomacule !…intr-o comuna unde militienii nu au atatea probleme cand am fost amenintat in plina strada de ce in cateva zile nu au fost chemati martoriii dupa ce am depus sesizarea, tolomacule !?….doar pt ca este prieten cu primarul cel care m-a amenintat , tolomacule !?…daca cnv te ameninta si martorii unii de frica spun ca nu au vazut MILITIA ce ar trebuii sa faca daca ei vad ca eu tot depun sesizari , tolomacule sau crezi ca eu le depun doar ca sa ma aflu in treaba , tolomacule !?….cand seful de post a facut scoala de MILITIE in anii 82 , si a practicat CERSETORIA prin comuna ce pretentii ai de la asemenea GUNOI m tolomacule !?….il vezi pe acest GUNOI COMUNIST sa fie in slujba cetatenilor Tolomacule !?….tu imi spui mie ce MIZERII sunt in MILITIE si ce comportament au si ce fac unii , tolomacule !?….

  • Trebuie să înțelegi că toate susținerile tale trebuiesc dovedite. Degeaba faci gălăgie pe facebook. Poți sesiza DNA în cazul ăsta, dar dacă nu se poate proba ceea ce tu mănânci căcat acolo, o să mori prost. Și DNA o sa-ti trimita acelasi raspuns, ca nu sunt probe.

  • GIGI Contra domnule , eu te inteleg ce vrei sa spui dar sunt revoltat pe GUNOIUL asta de MILITIAN pt ca il cunosc de 35 de ani si stiu ce JIGODIE si cum procedeaza in stilul lui de ORGAN de REPRESIUNE ! ….politistu trebuie sa fie neutru nu sa favorizeze sau sa dea sfaturi martorilor cum sa procedeze si cum sa declare !….mai sunt revoltat pe sefii inspectoratului HD ca nu i-au luat de urechi sa ii verifice de la prima sesizare la cat timp au luat declaratie de la martori si de ce dupa un an cand se putea lua declaratii in 1-2 saptamanii !…ce mai stiu acei martori dupa 1 an plus ca au fost si influentati sa minta ca nu au auzit cu toate ca erau la 2-3 m si se uitau cum ma ameninta !….in IN Politia Romana SE PRACTICA CARDASIA si CERSETORIA inca de catre unii de aceea este atata dezordine in acesta institutie !…am stat 4 ani in America dar am toata stima pt adevaratii politisti americani care impun respect dar ofera in aceeasi masura pt ca nu se injosesc la gainarii si mizerii ca si FOSILELE de militieni care sunt o cangrena in Politia Romana !,,,,din cauza ca sunt multe MIZERII in aceasta institutie , politistii nu au fost dotati cu aparatura audio-video pt ca atunci s-ar vedea clar cine ofera protectie cetatenilor !….95 % din incidente sunt din cauza ca politistii sunt cei care fac abuzuri si nu respecta legile !…in IPJ Hunedoara sefii sunt INCOMPETENTI pt toate mizeriile subordonatilor si in celelalte judete este acelasi lucru , SEFII sunt VINOVATII !…..

 10. Un frustrat obosit care a făcut un articol de toata jena la impulsul altora care probabil au boala pe Politia din Lupeni. În străinătate polițiștii știu sa danseze în stada, sa facă poze, sa joace baschet cu copiii și toate astea în timpul programului și nu mai este nici o problema, întrucât vor sa se aproprie de cetățeni. La noi polițistul dacă face o gluma este grav din punctul de vedere al unui jurnalist care nu mai știe ce sa scrie.

 11. Un frustrat obosit care a făcut un articol de toata jena la impulsul altora care probabil au boala pe Politia din Lupeni. În străinătate polițiștii știu sa danseze în stada, sa facă poze, sa joace baschet cu copiii și toate astea în timpul programului și nu mai este nici o problema, întrucât vor sa se aproprie de cetățeni. La noi polițistul dacă face o gluma este grav din punctul de vedere al unui jurnalist care nu mai știe ce sa scrie.

 12. Un frustrat obosit care a făcut un articol de toata jena la impulsul altora care probabil au boala pe Politia din Lupeni. În străinătate polițiștii știu sa danseze în stada, sa facă poze, sa joace baschet cu copiii și toate astea în timpul programului și nu mai este nici o problema, întrucât vor sa se aproprie de cetățeni. La noi polițistul dacă face o gluma este grav din punctul de vedere al unui jurnalist care nu mai știe ce sa scrie.

 13. Platit cu aceeasi moneda.Daca s-a dat amenda peste 1000 de lei celui care a postat fotografii cu masinile Politziei,si tot asa celui cu drona din Piatza Victoriei,sa se masoare cu aceeasi unitate de masura!!!

 14. Platit cu aceeasi moneda.Daca s-a dat amenda peste 1000 de lei celui care a postat fotografii cu masinile Politziei,si tot asa celui cu drona din Piatza Victoriei,sa se masoare cu aceeasi unitate de masura!!!

 15. Platit cu aceeasi moneda.Daca s-a dat amenda peste 1000 de lei celui care a postat fotografii cu masinile Politziei,si tot asa celui cu drona din Piatza Victoriei,sa se masoare cu aceeasi unitate de masura!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here