CAZ ȘOCANT ÎN CARAȘ-SEVERIN: Şi-a omorât copiii imediat după naştere. Trupurile au fost îngropate sub o stâncă la aproximativ 200 metri de casă

3

 Un bărbat originar din Caraş-Severin a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta este acuzat că a ucis doi copii pe care soţia sa i-a născut în 2002 şi 2015. Trupurile bebeluşilor au fost îngropate în acelaşi loc, sub o stâncă la aproximativ 200 metri de casă.
 Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin au dispus, la data de 12 ianuarie 2018, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Rădulescu Pavel sub aspectul săvârşirii a două infracțiuni de omor asupra unui membru de familie.
  În cursul zilei de ieri, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Caraș-Severin, care a admis cererea și a dispus  emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului Rădulescu Pavel pentru o perioadă de 30 de zile.
  În fapt, s-a reținut că inculpatul Rădulescu Pavel, în cursul anului 2002, imediat după ce soția sa a născut la termen un nou-născut de sex masculin, l-a ucis prin introducerea acestuia într-un sac de material plastic și l-a îngropat sub o stâncă, la circa  200 metri de casă, situație care s-a repetat și  în cursul anului 2015, când soția sa a născut un alt nou-născut, de sex feminin, pe care inculpatul l-a îngropat în același loc.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here