Cât de potent este partenerul tău, în funcție de zodia sa

0

Compatibilitatea sexuală este importantă într-o relație, iar dacă ești curioasă ce spun astrele despre fiecare nativ în parte, iată horoscopul care iți poate spune aproape totul despre persoana iubită:
Berbecii sunt cei mai putini rezistenți în dormitor. Dupa ce vă terminați nebuniile, cei nascuți sub semnul acestei zodii ar putea să vă abandoneze repede.
Taurii, în schimb, sunt adepții sexului cu încetinitorul. Sunt maeștrii senzațiilor pure și sunt foarte atenți cu persoana iubită.
Gemenii sunt plini de energie sexuală, o noapte cu un geamăn ar putea să te lase fără rasuflare.
Racii au nevoie de foarte multă afecțiune în timpul unei partide de sex, deoarece la ei sexul merge mână în mână cu nevoia de iubire.
Leii sunt asemenea taurilor. Rezistă mult în pat și pe lângă acest aspect sunt foarte grijulii ca și partenera să se simtă în al noualea cer.
Fecioarele sunt extrem de pasionale și imprevizibile în dormitor. Acestea pot rezista o noapte întreagă în pat sau doar 5 minute, fiind extrem de influențate de tipul partenerului cu care fac dragoste.
Balanțele sunt balanțe și în pat. Acestea pun mare preț pe preludiu. Atenție, însă! După o partida de amor s-ar putea să îi găsești pe barbații balanță sforăind într-un mod insuportabil.
Scorpioni-Cât despre scorpioni, acestora nu le ajunge o noapte întreagă pentru a-și consuma toata energia sexuală. Sunt dependenți de acțiuni și partide de amor interminabile.
Săgetatori sunt firi pasionale, barbații născuti sub semnul acestei zodii fiind pregătiți la orice oră pentru sex.
Capricornii au și ei un libidou ridicat și rezistă foarte mult în pat. Aceștia, din respect pentru partenera de viață, nu vor spune niciodată că vor mai mult deși simt asta.
Vărsătorii sunt adepții sexului în trei sau mai mulți. Sunt tentați spre experiențe noi și inedite fapt pentru care trebuie să își aleagă de fiecare dată cu greu o parteneră care să accepte toate aceste fantezii.
Peștii fac sex doar dacă se simt iubiți, iar atunci când intră în acțiune nu mai poți să îi oprești. Sunt destul de fideli iubitelor. Singurul moment în care aceștia ar însela ar fi dacă partenerele lor i-ar dezămăgi extrem de tare.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here