Caraş Severin:Polițist bătut într-o scară de bloc

0

Un agent de poliţie, care a fost chemat să intervină la un furt din locuinţă, în Anina, judeţul Caraş Severin, a fost lovit cu putere de unul dintre posibilii autori ai furtului, potrivit expressdebanat.ro.
Doi agenți au luat la cunoştinţă faptul că se furase suma de 150 de lei şi două telefoane mobile din posesia unei persoane, în timp ce se afla la o petrecere.

Poliţiştii au stat de vorbă, iniţial, cu cel care reclamase furtul, iar după efectuarea anchetei la faţa locului, în timp ce coborau de la etajul 2 al imobilului de locuinţe, a apărut un bărbat, „care fără niciun motiv l-a prins de gât cu intenţia de a-l lovi pe unul dintre martori, agresiunea fiind întreruptă de către persoana vătămată ag. şef V.M. care s-a interpus între cei doi”, rețin procurorii.

Deranjat de intervenția polițistului, individul i-a reproșat agentului că a intervenit, a urcat pe trepte, mai sus de agentul șef şi l-a lovit zdravăn cu piciorul.
În urma loviturii primite, agentul a suferit leziuni, în urma cărora a avut nevoie de şase zile de îngrijiri medicale.
În urma audierilor, individul nu recunoaște cele comise, declarând anchetatorilor că a intenționat să lovească o altă persoană, nu pe polițist.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here