Boureanu a fost arestat pentru 30 de zile după ce a lovit un polițist

69

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat pentru 30 de zile după scandalul din trafic cu poliţiştii de la Rutieră. Boureanu a fost audiat timp de opt ore, după ce a lovit un poliţist şi i-a prins mâna în uşa maşinii.
Magistraţii au decis arestarea preventivă a lui Cristian Boureanu pentru ultraj.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

69 COMENTARII

  1. La puscărie.Bravo.Da ce nu au mai fost si altii arestați.Ce tot atâta publicitate?o fi vreun Anstain. A inventat ceva? Este un mason ca toți cei care conduc România.toți fură si toata lumea de rand moare de foame.si ei zic! Prostimea să se descurce.Sa muncească pentru voi?

  2. La puscărie.Bravo.Da ce nu au mai fost si altii arestați.Ce tot atâta publicitate?o fi vreun Anstain. A inventat ceva? Este un mason ca toți cei care conduc România.toți fură si toata lumea de rand moare de foame.si ei zic! Prostimea să se descurce.Sa muncească pentru voi?

  3. La puscărie.Bravo.Da ce nu au mai fost si altii arestați.Ce tot atâta publicitate?o fi vreun Anstain. A inventat ceva? Este un mason ca toți cei care conduc România.toți fură si toata lumea de rand moare de foame.si ei zic! Prostimea să se descurce.Sa muncească pentru voi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here