Bărbat găsit împuşcat mortal într-o maşină lovită, pe marginea unui drum judeţean din Vrancea

0

Un bărbat a fost găsit împuşcat, vineri seară, într un autoturism Mercedes, lovit in lateral, pe marginea unui drum judeţean din Vrancea, medicii declarând decesul. Un alt autoturism a fost găsit abandonat în apropiere de locul în care a fost împuşcat bărbatul.

Victima se afla într-un autoturism Mercedes, lovit în lateral. Primele informaţii arată că este vorba despre un bărbat de aproximativ 60 de ani, care ar fi patron al unei case de schimb valutar, în maşină fiind găsite sume de bani. Un alt autoturism, Suzuki, de asemenea lovit lateral, a fost găsit abandonat la aproximativ 500 de metri de prima maşină. Poliţia Vrancea a anunţat că, vineri, în jurul orei 19.40, poliţiştii Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Coteşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat ar fi decedat într-un autoturism, pe DJ 205R, pe raza comunei Slobozia Ciorăşti.

La cercetările în cazul bărbatului găsit mort participă şi ofiţeri de la Direcţia de Investigaţii Criminale din IGPR, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here