Avion prăbuşit în Marea Neagră

0

Un avion militar rus care s-a prăbuşit duminică în Marea Neagră transporta 92 de persoane, dintre care peste 60 de membri ai corurilor Armatei Roşii şi directorul lor, care urmau să petreacă Anul Nou împreună cu trupele din Siria, potrivit Ministerului rus al Apărării, citat de AFP.
Anterior, autorităţile ruse au indicat că numărul persoanelor aflate la bordul avionului era de 91, dintre care opt membri ai echipajului.
Lista cu pasageri publicată de către minister include 64 de membri ai Ansamblului Alexandrov, cunoscut pentru turneele sale în străinătate sub denumirea de corurile Armatei Roşii, opt militari, inclusiv directorul Ansamblului, Valeri Hahilov, opt membri ai echipajului, nouă jurnalişti, doi înalţi funcţionari civili şi responsabila unei organizaţii caritabile, foarte cunoscută în Rusia, Elizaveta Glinka.
Avionul, care a decolat la ora locală 5,40 (2,40 GMT) din Adler, oraş situat la sud de staţiunea balneară Sochi, de la Marea Neagră, efectua un zbor obişnuit cu destinaţia baza aeriană rusă Hmeimim, în apropiere de Lattaqia, în nord-vestul Siriei, potrivit ministerului. El s-a prăbuşit la scurt timp după decolare în Marea Neagră, în largul oraşului Soci.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here