Au rezolvat problema deșeurilor menajere

0
Județul HUnedoara nu se va confrunta cu o criză privind depozitarea deșeurilor menajere colectate din localitățile județului spun reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara. Deșeurile din localități vor fi ridicate conform graficului stabilit de operatori. Precizarea vine după o întâlnire găzduită de către Prefectura Hunedoara, la care au luat parte reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara, conducerea ADI Deșeuri, Agenția pentru Protecția Mediului Hunedoara, primarii din Simeria și Hunedoara, reprezentanții operatorului Salubritate SA Deva, s-au stabilit o serie de măsuri care să asigure ridicarea și depozitarea deșeurilor menajere generate de populație.
Astfel, operatorul Salubritate SA Deva își va continua activitatea de ridicare și depozitare în deponeul intermediar de la Deva conform contractelor pe care le are în derulare.
 
Consiliul Județean Hunedoara și ADI Deșeuri s-au angajat să constituie un fond din care să suporte cheltuielile de depozitare a cantităților suplimentare ce vor ajunge în depozitul conform CMID Bârcea Mare, peste cele cele 70.000 de tone aprobate anterior.
Modalitatea de constituire a acestui fond de depozitare  va fi stabilită în ședința AGA a ADI Deșeuri din data de 20 de decembrie 2016.    Pe această cale, asigurăm locuitorii județului Hunedoara că nu vor exista probleme legate de ridicarea deșeurilor de la platformele de gunoi amenajate în localități. Dorim ca în această activitate de colectare să nu apară disfuncționalități, mai ales, acum, în prag de sărbători. Precizăm că deșeurile menajere de la platformele de colectare vor fi ridicate conform graficelor stabilite de operatorii locali”, a precizat conducerea Consiliului Județean Hunedoara.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here