Apel disperat! O femeie îi cere președintelui eutanasierea

3

Birocrația și legile învechite îi împing pe români la gesturi disperate. O femeie din Constanța cere să fie eutanasiată.
La doar 54 de ani, femeia spune că nu mai vera să fie o povară pentru familia ei.Autoritățile nu pot face prea multe pentru ea. Nenumăratele comisii la care a fost au recunoscut că afecțiunile de care femeia suferă de peste 20 de ani nu au dat semne de îmbunătățire, însă tot nu i-au dat dreptul la un însoțitor.
Soțul ei și-a abandonat serviciul și are grijă de ea, dar banii familiei nu acoperă tratamentul femeii și traiul de zi cu zi al celor doi.
 

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

3 COMENTARII

  1. Aia , ii cere ,bani , de fapt. Adicaaaaa , sa nu fie , o povara ,pt. familia ei . Sa FIE , pt . NOI TOTI . DACA AR FI O MILIONARA , ar , fi ingrijita , de copii ei si de sot . EI SINT CU DREPTURILE , iar cu obligatiile , sintem noi toti .

  2. Aia , ii cere ,bani , de fapt. Adicaaaaa , sa nu fie , o povara ,pt. familia ei . Sa FIE , pt . NOI TOTI . DACA AR FI O MILIONARA , ar , fi ingrijita , de copii ei si de sot . EI SINT CU DREPTURILE , iar cu obligatiile , sintem noi toti .

  3. Aia , ii cere ,bani , de fapt. Adicaaaaa , sa nu fie , o povara ,pt. familia ei . Sa FIE , pt . NOI TOTI . DACA AR FI O MILIONARA , ar , fi ingrijita , de copii ei si de sot . EI SINT CU DREPTURILE , iar cu obligatiile , sintem noi toti .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here