ApaServ Valea Jiului SA – Apă bună de băut la robinete

0

ApaServ Valea Jiului SA a dat publicității din nou, așa cum face periodic, valorile parametrilor analizați pentru apa potabilă, conform măsurătorilor efectuate în perioada 20 mai – 24 mai 2019.  Concluzia analizelor efectuate este că apa potabilă din Valea Jiului este propice consumului, nefiind semnalată nicio abatere în ceea ce privește substanțele analizate.

În ciuda ploilor abundente din ultima perioadă, apa care ajunge la robinetele noastre este de cea mai bună calitate. O relevă analizele de laborator efectuate, care nu au depistat nicio abatere de la valorile normale.

Calitatea apei potabile este analizată în mod constant, în laboratoare autorizate pentru efectuarea analizelor privind determinarea parametrilor fizico-chimici și bacteriologici.

De obicei, astfel de analize se fac săptămânal, dar există situații – mai ales primăvara, când turbiditatea apei este de obicei mai mare, determinată și de topirea zăpezilor – ca testările să fie făcute mult mai des, astfel încât, în caz de nevoie, să poată fi luate imediat măsurile tehnice care se impun.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here