ApaServ-Lucrări complexe pentru ca staţiunea Pasul Vîlcan să beneficieze de reţea de apă potabilă

0

Este nevoie de o serie de autorizaţii, dar Apa Serv a început deja demersurile necesare.
Va fi amenajată inclusiv o captare subterană, un rezervor de înmagazinare, dar este nevoie şi de inele de presiune pentru ca reţeaua ce va fi construită să fie cu adevărat fezabilă.
“Noi am început toate demersurile. Anul acesta vom obţine din banii de dividende toate autorizările de care este nevoie. La Pasul Vîlcan nu va fi o simplă reţea de apă. Acolo vom construi o captare subterană, vom avea aproape 5 km de reţea de aducţiune, un rezervor de înmagazinare şi o staţie de dezinfecţie a apei şi aproape 2 km de reţea de distribţie, respectiv reţea de hidranţi, reţea de alimentare cu apă, inele de presiune, având în vedere zona. Lucrările se vor întâmpla de la anul. Nu depinde de noi, sunt autorizaţii mult mai complexe”, a explicat directorul Apa Serv Valea Jiului SA, Cristian Ionică.
Încă de anul trecut oficialii ApaServ Valea Jiului SA au anunțat că, după finalizarea canalizării în Straja, atenția se va îndrepta către stațiunea ce străjuiește municipiul Vulcan.
La ora actuală, proprietarii de cabane din această stațiune au apă captată de la izvoare și de aceea este nevoie de aducerea rețelei publice până în Pasul Vâlcan
 

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here