Antena 3, premiu pentru excelenţă în jurnalism. Mesajul președintelui Klaus Iohannis

0

Antena 3 a fost premiată pentru excelenţă în jurnalism. Alessandra Stoicescu a primit în cadrul Topului Naţional al Firmelor premiul pentru promovarea mediului de afaceri. Acesta este cel mai important clasament al mediului de afaceri din ţara noastră, iar la ceremonia de decernare a premiilor au participat şi preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Dacian Cioloş.
Excelența în jurnalism a fost premiată alaturi de companiile care au obtinut în acest an rezultate deosebite – fie ca cifră de afaceri, fie s-au remarcat la capitolul export, fie au înregistrat cea mai mare creştere pe piaţa Bursei de Valori.
Prezent la eveniment, Klaus Iohannis a amintit că evaziunea fiscală reprezintă încă o problemă serioasă, care reprezintă o piedică în dezvoltarea mediului de afaceri. Şeful statului a profitat de ocazie, ca să şi traseze câteva sarcini viitorului Executiv.
La rândul sau, premierul Dacian Cioloş a explicat că măsurile de relaxare fiscală, luate în ultima perioadă, au fost menite tocmai să încurajeze dezvoltarea mediului de afaceri. El a atras însă atenţia că şi pe viitor va mai fi nevoie de unele sacrificii.
În Topul Național al Firmelor s-au clasat la nivel naţional, peste 12.000 de companii, din industrie, servicii, comerț și turism, cercetare-dezvoltare, agricultură, sau construcţii. Cifra totală de afaceri obținută de companiile din această ediție a Topului a atins 135 de miliarde de Euro, ceea ce reprezintă un avans important față de ultimii ani.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here