Ajutor pentru familiile lovite de calamități

0
O fundație și o companie oferă sprijin de câte 5000 de lei pentru victimele furtunii din vestul țării, condiția fiind ca beneficiarii să

[sociallocker]

se afle în județele Arad, Hunedoara sau Timiș. Ajutorul este oferit de Fundația “Pentru Voi” și un lanț de magazine alimentare.
 
”Valoarea totală a finanțărilor oferite familiilor afectate de această calamitate este de 500 de mii de lei, iar valoarea maximă a unei finanțări acordate pentru o familie este de 5.000 de lei. Familiile din județele Timiș, Arad sau Hunedoara pot accesa finanțarea nerambursabilă până pe 26 septembrie 2017 dacă îndeplinesc câteva condiții de eligibilitate”, anunță un comunicat al fundației. O altă condiție este ca venitul pe membru de familie să nu depășească 1.000 de lei, iar afectarea imobilului să fie cauzată de furtuna din 17 septembrie.
Pentru a accesa finanțarea, aplicanții trebuie să depună la Fundația “Pentru Voi” un dosar care să cuprindă: cerere; copie după cartea de identitate pentru toți membrii familiei din care să rezulte că au domiciliul sau reședința la imobilul pentru care se solicită sprijin financiar; copie după Contractul de vânzare-cumpărare sau extras de carte funciară valabil ori copie după contract de închiriere; declarație pe proprie răspundere privitor la componența familiei și veniturile acestora, însoțită de: adeverință de venituri pentru salariați, cupon de pensie etc; poze cu imobilul afectat din care să rezulte gravitatea avarierii.
Cel puțin o poză trebuie să fie făcută astfel încât să se poată identifica imobilul și vecinii, iar celelalte instantanee trebuie să prezinte în detaliu stricăciunile produse și care trebuie reparate.
Pot depune aplicații și familiile care locuiesc în blocuri avariate de furtună, finanțarea acordându-se pentru contribuția lor la plata lucrării de reparații contractată de Asociația de proprietari.

 
[/sociallocker] 

 

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here