ACȚIUNI DESFĂȘURATE DE POLIȚIȘTI

0

Polițiștii au acționat, în ultimele 24 de ore, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care puteau afecta liniştea comunități. Poliția Română a intervenit la peste 3.600 de evenimente, iar pentru sancționarea unor fapte antisociale au fost aplicate aproape 7.000 de sancțiuni contravenționale.
 
Pentru siguranţa cetăţenilor, peste 8.500 de poliţiştii au acționat, la data de 15 august a.c., la nivel național, în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Au fost organizate 3.998 de patrule și s-a acționat, pentru prevenirea accidentelor rutiere, cu 294 de aparate radar.
 
În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 3.688 de evenimente, dintre care 3.139 au fost sesizate prin SNUAU 112.
 
În urma activităților, au fost constatate 758 de infracţiuni, fiind surprinse în flagrant delict 132 de persoane bănuite, iar față de 25 de persoane au fost dispuse măsuri preventive.
 
Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 6.988 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare depășește 2.400.000 de lei.
 
În ultimele 24 de ore, au fost reținute 470 de permise de conducere și au fost retrase 96 de certificate de înmatriculare.
 
Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, este pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here