Accident înfiorător pe o șosea din Alba-O tânără de 24 de ani, însărcinată în luna a şaptea, şi o fetiţă de doi ani au murit

0

O tânără de 24 de ani, însărcinată în luna a şaptea, şi o fetiţă de 2 ani au decedat, luni seara, într-un accident rutier produs la ieşirea din localitatea Jidvei, o a treia persoană, conducătorul maşinii în care se aflau cele două, suferind răni uşoare.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, subcomisar Luminiţa Prodan, a declarat, pentru Agerpres, că deocamdată nu a fost stabilită cauza accidentului produs pe DJ 107 şi în care au fost implicate două autoturisme.
Cele două victime, mamă şi fiică, aflate într-o maşină înmatriculată în Mureş, au suferit răni grave în urma impactului dintre cele două vehicule, a menţionat Prodan.
Tânăra, însărcinată în luna a şaptea, a murit la locul accidentului la scurt după producerea acestuia, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate de medici. În drum spre spitalul din Blaj, fetiţa a intrat şi ea în stop cardiorespirator, decedând.
Poliţiştii nu exclud ca şoferul să se fi aflat sub influenţa alcoolului.
A fost demarată o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

Sursă: Agerpres

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here