Accident cu șapte victime în Hunedoara – GALERIE FOTO

0

Şapte persoane, între care două fetiţe cu vârstele de 8 şi 13 ani, au fost rănite într-un accident de circulaţie ce a avut loc sâmbătă dimineaţă pe DN 7, în zona localităţii Leşnic, între Deva şi Ilia, după ce două autoturisme au intrat în coliziune.
A fost un impact intre 2 autoturisme, pe DN 7 la Lesnic, in urma caruia au rezultat 7 persoane ranite.
In cel mai scurt timp pompierii salvatori ai Sectiei Ilia si Detasamentului Deva au ajuns la locul accidentului si au constatat ca cei 6 raniti prezentau politraumatisme in urma accidentului dar erau toti constienti.
“Răniţii au fost preluaţi de echipajele medicale şi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Deva. Răniţii au vârstele cuprinse între 8 şi 62 de ani”, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.
Victimele accidentului prezintă diferite traumatisme, unele fiind localizate în zona toracelui, abdomenului, fracturi şi contuzii, conform evaluărilor făcute de medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Hunedoara.
“Fetiţa de opt ani prezintă plăgi tăiate în regiunea inghinală, iar fata de 13 ani are un traumatism cranian şi plăgi contuze frontal”, a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.
Trei dintre raniti au ramas blocati in masini fiind scosi de echipele de descarcerare. Ranitii.au.fost preluati.de.echipajele medicale si transportati la UPU Deva. Ranitii au varste cuprinse intre 8 si 62 de ani. Circulatia pe DN 7 este blocata oe ambele sensuri.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here