Elicopter SMURD, aterizat ilegal în curtea IPJ Hunedoara?

0
Un elicopter SMURD a aterizat astăzi, în jurul prânzului, pe un heliport din curtea Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara. Misiunea rămâne o necunoscută, dar acest lucru nici nu are importantă dat fiind faptul că s-a intervenit, sperăm noi, pentru a ajuta o persoană suferindă. Important este faptul că elicopterul SMURD a fost direcționat spre o pistă neautorizată care nici măcar nu există în evidențele MAI.
Și totuși, ea există fizic în curtea IPJ Hunedoara și a fost realizată, spun sursele noastre, în mandatul actualului inspector șef, Liviu Dumitru. Cu ce fonduri și ce autorizații iarăși este o necunoscută. Spunem acest lucru ținând cont de documentele transmise de cei de la Ministerul de Interne. Aceștia spun răspicat că în curtea IPJ Hunedoara, oficial, nu este nici un heliport. Există unul la Spitalul Județean din Deva. Oficialii MAI știu de construcția care ar fi ilegală, au făcut cercetări și au descoperit că nici măcar documentația pentru ea nu există.mai
Reprezentantul IPJ Hunedoara a turnat placa stricată a “cererii scrise ” pentru a da răspuns la întrebări simple. Poate va răspunde ministrul de Interne în locul său, dacă MAI doreşte transparență şi încrederea cetățeanului.
Nu contestăm misiunea echipajului SMURD care, sigur, a acționat în baza unor ordine. Se pune întrebarea: cine a dat ordinul ca ambulanța aerienă să aterizeze pe un heliport care nu există în evidențele Ministerului de Interne, cum este cel din curtea IPJ Hunedoara? Totodată, cine ar fi răspuns dacă un accident nefericit ar fi avut loc, piloții? Sunt întrebări la care conducerea IPJ Hunedoara și Ministerul de Interne pot da un răspuns în scris, verbal sau cum doresc domniile lor, pentru a lămuri lucrurile şi a risipi orice suspiciuni.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here